Dyrehospitaler på Veterinærskolen

Vetschool indeholder to topmoderne dyrehospitaler, der danner rammen for uddannelse og oplæring af næste generations dyrlæger indenfor områder medicin, kirurgi og reproduktion på vores husdyr.

Hospitalerne er de eneste veterinære undervisningshospitaler i Danmark. Det specialuddannede personale inden for forskellige kliniske fagområder betjener hospitalernes klienter og tilbyder sammen med de veterinærstuderende den bedst mulige behandling.

Universitetshospitalet for Familiedyr

Foto af hund i snor

Ligger på Frederiksberg, er både en ambulatorisk klinik, hvor klienter kan komme ind fra gaden med syge familiedyr og et avanceret dyrehospital for egne patienter og for patienter, der henvises fra privatpraktiserende dyrlæger fra hele landet.

Gå til smådyrshospitalet hjemmeside.

Universitetshospitalet for Store Husdyr

Foto af dyrepasser som går med en hest

Er placeret i Taastrup og er et topmoderne hestehospital, der modtager heste henvist fra privatpraktiserende dyrlæger over hele landet, en udkørende praksis der tilser patienter i nærområdet og samt undervisningsenhed med såvel henviste som indkøbte dyr (køer, får, geder).

Som henvisningshospital modtager hestehospitalet en bred vifte af patienter strækkende sig fra "det sjældne tilfælde" til almindelige ukomplicerede kastrationer. Begge patienttyper understøtter på bedste vis den forskningsbaserede undervisning af de studerende.

Gå til Stordyrshospitalets hjemmeside.