26. januar 2022

Masteruddannelsen i klinisk familiedyrsvidenskab på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet indgår samarbejde med AniCura AB med fokus på familiedyrskirurgi

Masteruddannelsen i klinisk familiedyrsvidenskab blev godkendt af Danmarks Akkrediteringsinstitution tilbage i 2012. Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening og har til formål at tilbyde både bred og specialiseret efter-videreuddannelse til dyrlæger i familiedyrspraksis. Dyrlægeforeningens ”Fagdyrlæge, Hund og Kat” udgør de første 30 ECTS-point af uddannelsen.

I dag, ti år senere, er vi stolte af at kunne annoncere, at Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets masteruddannelse i klinisk familiedyrsvidenskab har indgået et nyt, unikt samarbejde med AniCura AB med fokus på familiedyrskirurgi. De nye kursusmoduler i kirurgi vil være inden for rammerne af den nuværende masteruddannelse i familiedyrsvidenskab. Kursusmodulerne er udviklet i fællesskab i et samarbejde mellem Københavns Universitet og AniCura AB og baseret på eksisterende fagelementer fra begge parter.

Visionen er at fremme forsknings- og evidensbaseret standard of care inden for familiedyrs kirurgi. og at fremme specialisering inden for familiedyrskirurgi målrettet dyrlæger både i almen og henvisningspraksis.

  • Tilmelding til den nye uddannelse åbner 1. marts 2022
  • Ansøgningsdeadline er den 1. april 2022
  • Uddannelsen opstarter 16. maj 2022

    Læs mere på uddannelsens hjemmeside