31. oktober 2022

Legat til studerende, der vil være med til at forbedre dyrs velfærd

QATO Fondens Legat er åbent for ansøgninger. Legatet er målrettet dig, der studerer på SCIENCE og SUND på KU, og som skriver projekter eller tager på udlandsophold med henblik på at bidrage til at forbedre dyrs velfærd.

​​For at komme i betragtning til legatet skal

  • du være på kandidatdelen af din uddannelse – gerne specialestuderende.​
  • det projekt eller studieophold, som du søger støtte til, skal kunne bidrage til at fremme dyrs velfærd

Legatet har ansøgningsfrist d. 10. ja​nuar 2023 og uddeles primo marts 2023. Der uddeles ét legat årligt, og legatet er på 25.000 DKK.

Du kan ansøge om et legat her

Hvad er QATO Fonden?

QATO Fonden er en dansk, almennyttig fond, der arbejder for at fremme og sikre dyrs velfærd. Vi har et særligt blik for dyr i menneskers varetægt, og vi støtter projekter i såvel Danmark som i udlandet.

Hvad er formålet med QATO Fondens Legat?

Dyrevelfærd og dyresundhed er komplekse emner, så vi har behov for dygtige eksperter, som kan belyse problemstillingerne fagligt og sagligt. Derfor støtter vi forsknings- og studieprojekter, der kan bidrage til god dyrevelfærd. Det gør vi bl.a. med QATO Fondens Legat.

Med legatet ønsker vi at støtte en kandidatstuderende, som i sit speciale og/eller i forbindelse med et udlandsophold i særlig grad har prioriteret at skabe ny viden eller at dygtiggøre sig indenfor emner, der kan bidrage til at øge dyrs velfærd.

Læs mere om QATO Fonden her.

Emner