Veterinærskolen vil gøre dyrlægeuddannelsen endnu bedre – Københavns Universitet

Vetschool > Nyheder > 2017 > Veterinærskolen vil gø...

26. oktober 2017

Veterinærskolen vil gøre dyrlægeuddannelsen endnu bedre

Kære nyuddannede dyrlæge,

Veterinærskolen vil gerne gøre dyrlægeuddannelsen endnu bedre og derfor har vi brug for din hjælp til at evaluere uddannelsens indhold og de kompetencer, du har opnået. Fra 27. oktober til 27. november kan du deltage i KUs dimittendundersøgelse for veterinæruddannelsen.

Giv din uddannelse videre til de næste

Er du blevet kandidat i veterinærmedicin i perioden fra 1. oktober 2013 til 30. september 2016, beder vi dig derfor venligst fortælle os, hvordan vi kan gøre din uddannelse endnu bedre. Vi håber meget at du vil deltage – dine svar har stor betydning for udviklingen af uddannelsen, så den lever op til de forventning af krav, som de forskellige grene af dyrlægeerhvervet stiller.

Hvis du er dansk statsborger er invitationen til undersøgelsen sendt til din e-boks:  www.eboks.dk , samt til din KU-mail og evt. øvrige e-mail adresser, vi har kendskab til.

Er du ikke dansk statsborger, har du modtaget en invitation med et link til undersøgelsen via din KU-mail.  Hvis du har problemer med at åbne linket i brevet i e-boks eller åbne din gamle KU-mailboks, så kontakt venligst fuldmægtig Anne Holm Jensen, anne.h.jensen@sund.ku.dk eller studieleder Peter Holm, pho@sund.ku.dk.

Du kan læse mere om hvad vi anvender dimittendundersøgelserne til her:  http://sund.ku.dk/om-sund/uddannelseskvalitet/dimttendundersoegelser/

Peter Holm,
Studieleder