Veterinæruddannelsen nr. 13 i verden – Københavns Universitet

Vetschool > Nyheder > 2017 > Veterinæruddannelsen n...

14. juni 2017

Veterinæruddannelsen nr. 13 i verden

KU ligger stadig godt til på ny QS-verdensrangliste på trods af fald på fem pladser på verdensplan og to pladser i Europa.

QS World University Rankings 2017/2018 er ude, og KU falder fem pladser ned af listen fra sidste års placering som nummer 68 på verdensplan. KU er nu nummer 73 i verden og 22 i Europa (#20 sidste år).

På trods af det lille fald i placering på den overordnede liste, er KU stadig det bedst placerede universitet i Skandinavien. KU har også syv uddannelser i top-20, hvis man ser på listerne ud fra fagområde.

Topscorer-uddannelsen er veterinærmedicin, der placerer sig som nummer 13 i verden. Blandt KU’s andre fagområder i top-20 i verden er udviklingsstudier (#14), antropologi (#16), anatomi og fysiologi (#16), land- og skovbrugsvidenskab (#18), idræt (#18) og odontologi (#20).