Dansk dyrlæge i Sverige – Københavns Universitet

Vetschool > Nyheder > 2017 > Dansk dyrlæge i Sverige

11. september 2017

Dansk dyrlæge i Sverige

Dejligt at møde en nyuddannet dansk dyrlæge, der arbejder i Sverige. Katrine Højfeldt Jakobsen dimitterede som dyrlæge fra Veterinærskolen, KU i februar 2017 og får nu opfyldt sit ønske om at arbejde med heste hos Distriktsveterinärerne i Flyinge, Skåne.

Svensk legitimation? ”Ikke noget problem. Den kommer nærmest med det samme, hvis du søger Jordbruksverket inden 3 måneder efter dimission.”

Godt med egne øjne at se en dansk veterinær, der arbejder i Sverige. Uddannet på Veterinærskolen, KU sammen med svenske studerende til et globalt arbejdsmarked. Og i dag var Katrine udpeget til at oplyse om Distriktsveterinärerne ved Eslöv International Dog Show. Som Sydskånska Kennelklubben havde arrangeret.

Hans Henrik Dietz