Besøg af kinesiske studerende – Københavns Universitet

Vetschool > Nyheder > 2017 > Besøg af kinesiske stu...

17. august 2017

Besøg af kinesiske studerende

I dagene  16.- 17. august har Veterinærskolen besøg af 16 studerende og professor Xun Tan fra veterinærskolen på Zhejiang University, Hangzhou.

Gennem et spændende program med bidrag fra stud.med.vet. Mia Berg, professorerne Björn Forkman, Søren Saxmose Nielsen, Hans Houe, Jens Peter Nielsen og Miki Bojesen samt skoleleder Hans Henrik Dietz fik vores gæster et indblik i dansk forskningsbaseret undervisning med national forankring og bredt internationalt udsyn.

Hospitalschef Merete Holst Nissen gav et engageret indblik i et moderne universitets-hospitals opgaver, og hvordan studerende betragtes som en ressource i vores uddannelse.

Jeg er sikker på, at vores flotte placering som nr. 13 på QS-rankings liste over verdens veterinærskoler, har stor betydning for, at så mange udenlandske veterinærskoler ønsker at mødes med os og besøge os.

Hans Henrik Dietz