Veterinæruddannelsen ved KU rykker i top 10 på QS World Ranking – Københavns Universitet

Vetschool > Nyheder > 2016 > Vet. Science i top 10

23. marts 2016

Veterinæruddannelsen ved KU rykker i top 10 på QS World Ranking

QS World University Ranking.

Placeringerne i denne oversigt fremhæver verdens bedste universiteter indenfor 42 fagområder, baseret på akademisk omdømme, tiltrækningskraft som arbejdsgiver og den udførte forsknings gennemslagskraft.

"Flere uddannelser på danske universiteter bevæger sig opad på en liste over topuniversiteter i verden. Især har dyrlægeuddannelsen klaret sig godt".

Uddrag af artikel af Helene Kristine Holst, Berlingske.

Heste, hunde, køer og andre dyrearter er noget, Danmark kan uddanne dygtige dyrlæger til at undersøge og operere. I hvert fald hvis man kigger på en ny liste over topuniversite­ter og uddannelser i verden. På den såkaldte »QS World University Ranking«-liste er flere danske universiteter kravlet op ad ranglisten med forskellige uddannelser.

Bedst af alt har dyrlægeuddannelsen klaret sig. Den er gået fra en syttende- til en tiendeplads over veterinæruddannelser i hele verden, og det er den eneste af de danske uddannelser, der nu befinder sig på top ti.

Det er leder af veterinærskolen Birgit Nørrung glad for. Hun påpeger, at det bl.a. kan skyldes, at man på veterinæruddannelsen de seneste år har lagt vægt på at samarbejde med de studerende om, hvordan uddannelsen skal være.